nieuws

Avéro schrijft 24.000 zorgverzekerden bij

Archief

De zorgportefeuille van Avéro Achmea is met 24.000 verzekerden gegroeid. Dit zou geheel te danken zijn aan de inspanningen van het intermediair. Avéro komt door deze groei op 585.000 zorgverzekerden.

Avéro schrijft 24.000 zorgverzekerden bij

De groei zou gerealiseerd zijn door nieuwe producten, zoals Juist voor jou, Beter voor Nu en Zorgplan Selectief. Ook het volmachtkanaal heeft meer deelnemers op de collectieve contracten kunnen binnenhalen. Hierbij was volgens Avéro het Persoonlijk Zorgoverzicht een belangrijk instrument. Al eerder maakte Achmea bekend dat het concern met ruim 150.000 zorgverzekerden is gegroeid. Dat blijken er nu in totaal 158.000 te zijn. FBTO neemt daarvan 68.000 verzekerden voor zijn rekening en Zilveren Kruis 44.000. Het restant van 22.000 verzekerden komt voor rekening van onder meer Interpolis, Agis, DVZ, ProLife, OZF en Take Care Now!.

Reageer op dit artikel