nieuws

AfsprakenManager terug naar 700 leden

Archief

Marktplaats AfsprakenManager, die sinds 2007 actief is in het leveren van leads aan intermediairbedrijven, heeft het aantal leden teruggebracht tot 700. Twee jaar terug waren er nog ruim 1.600 intermediairs aangesloten.

AfsprakenManager terug naar 700 leden

Er zijn 400 leden van wie de status onbekend was, uit het systeem verwijderd. "Het gaat om de leden die sinds 2008 niet meer actief zijn en niet reageren op verzoeken." Volgens directeur Joost van der Laan zijn veel kantoren geruisloos van de markt verdwenen. "Deze kantoren zijn gewoon gestopt, hebben hun portefeuille overgedragen en zijn geheel andere activiteiten gaan uitvoeren. Gelukkig zien we nu, na een moeizaam 2011, dat de kantoren zich stabiliseren en weer bezig zijn met hypotheken en verzekeringen." Hij ziet deze maand een flinke opleving: "Met name het aantal aanvragen voor oversluiting neemt fors toe."

Reageer op dit artikel