nieuws

Aegon biedt zzp’er eigen verzekeringspakket

Archief

Verzekerd tegen gevolgen arbeidsgerelateerde ongevallen

 

Aegon introduceert onder de naam Zakenpakket ZZP’er een verzekeringspakket voor de ondernemer zonder personeel. Er zijn drie varianten, voor de bouw, de zakelijke dienstverlening en de uiterlijke verzorging.

 

De pakketten hebben een vaste samenstelling en een vaste premie. Bij het pakket voor de bouwsector wordt onderscheid gemaakt tussen licht fysieke arbeid, middel fysieke arbeid en zwaar fysieke arbeid. De premie bedraagt dan respectievelijk _ 51, _ 58 en _ 74 per maand. Daarvoor krijgt de ondernemer dekking voor aansprakelijkheid bedrijven, rechtsbijstand bedrijven, inventaris/goederen, elektronica, extra kosten en eigen vervoer. Dit geldt voor de bouwondernemer. Voor de ondernemer in de zakelijke dienstverlening geldt ook bovenstaande dekking met uitzondering van eigen vervoer. Daarvoor in de plaats is er dekking voor reconstructie. Dit pakket kost de ondernemer _ 50 per maand.

 

Inlooprisico

Bij het pakket uiterlijke verzorging is als extra verzekerd ‘geld’ in geval van beroving of diefstal. Dit pakket kost _ 39 per maand. Bij de drie pakketten is het inlooprisico vijf jaar meeverzekerd en is de ondernemer standaard verzekerd tegen de gevolgen van arbeidsgerelateerde ongevallen. Verder is het mogelijk een arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) en de zakelijke auto mee te verzekeren. Dit levert voor beide verzekeringen een korting op van 5%.

 

Reageer op dit artikel