nieuws

Verbrugge Assurantiën werkt aan ambitie € 20 mln omzet

Archief

Niet zeuren

Het eerste jaar maakt hij een 'strategische foto' van zijn eigen bedrijf, daarna volgt sturing op groei. Dat moet het kantoor in 2017 op een jaaromzet van _ 20 mln brengen uit verzekeringen, hypotheken, pensioenen en makelaardij. "Onze branche is een nogal negatieve omgeving. Wij hebben er echter nog wel lol in. Dit programma is gericht op groei en dat brengt positivisme. Niet tegen elkaar zeuren maar praten met mensen die stappen willen zetten. Heerlijk!", zo motiveert Verbrugge de deelname aan het project.
 
Verbrugge heeft al geëxperimenteerd met een serviceabonnement en wil een financiële APK gaan invoeren.
 
Van Hassel
De overname van assurantiekantoor Van Hassel staat eigenlijk los van het project 'Groeiversneller'. De beide kantoren kwamen met elkaar in contact via verzekeraar Klaverblad: zowel Van Hassel als Verbrugge doen "al jaren naar volle tevredenheid" zaken met Klaverblad.
 
Herman van Hassel is van huis uit een administrateur, die vanuit de financiële hoek in de verzekeringswereld rolde. Hij erkent moeite te hebben om op alle vakgebieden de benodigde kennis up to date te houden en daarom onderdak te hebben gezocht bij Verbrugge, waar dat voor een groot team specialisten geen probleem is. Bij Verbrugge werken ruim dertig mensen.

Reageer op dit artikel