nieuws

Van Vledder stapt op bij ASR

Archief

Bestuurslid Roeland van Vledder vertrekt per 1 juli bij ASR Nederland en is met ingang van 1 januari teruggetreden uit de raad van bestuur. Hij zal zijn werkzaamheden de komende periode overdragen aan zijn nog te benoemen opvolger. Het afscheid vindt plaats in goed overleg, aldus ASR, dat over de precieze reden van Van Vledders vertrek geen mededelingen doet.

Van Vledder stapt op bij ASR

"Er is in elk geval geen sprake geweest van onenigheid tussen de bestuursleden. Hij gaat zich de komende periode oriënteren op zijn toekomst." Bestuursvoorzitter Jos Baeten noemt Van Vledder "een belangrijke inspirator bij de ontwikkeling van onze nieuwe generatie verzekeringsproducten". "Ook heeft hij zich de  afgelopen periode met veel energie ingezet om klanten met een ASR-beleggingsverzekering te compenseren en nieuw perspectief te bieden."
Van Vledder trad in 2006, na een langjarig dienstverband bij ING, bij ASR in dienst als lid van de toenmalige hoofddirectie en was in de raad van bestuur onder meer verantwoordelijk voor commercie. Zijn taken worden voorlopig waargenomen door de overige bestuursleden. Dat zijn naast Baeten financieel directeur Roel Wijmenga en de in september van ING overgekomen operationeel directeur Karin Bergstein.

Reageer op dit artikel