nieuws

TAF verlaagt premies nabestaanden- en alimentatiepolis

Archief

TAF heeft de premie voor de Personal Nabestaandenverzekering en de Alimentatiepolis verlaagd. Daarnaast zijn de keuzemogelijkheden van de nabestaandenverzekering uitgebreid; dat product is volgens TAF nu een van de scherpst geprijsde overlijdensrisicopolissen op de markt.

TAF verlaagt premies nabestaanden- en alimentatiepolis

De uitbreidingen betreffen onder meer de looptijd van de verzekering, het verzekerd maandbedrag en de duur van de uitkering. De Nabestaandenverzekering heeft een gegarandeerde premie gedurende de hele looptijd en kent dus geen en-blocclausule. De maximale looptijd is nu 50 jaar en de maximale eindleeftijd van de verzekerde is 75 jaar. Er kunnen maandbedragen tot € 10.000 worden verzekerd. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een levenslange uitkering. Aanvullend kan nog worden gekozen voor een ongevallendekking, die € 50.000 uitkeert bij overlijden als gevolg van een ongeval, en een aanvullende uitkering ten gunste van de kinderen. Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid kan eveneens worden meeverzekerd.
TAF heeft de aanpassingen gedaan naar aanleiding van de beoordeling van de Personal Overlijdensrisicoverzekering door MoneyView in juli. Die scoorde zowel op prijs als op flexibiliteit het maximum van 5 sterren. "Een unicum in de branche", aldus TAF. "De prijsstelling en de kenmerken uit de Personal Overlijdensrisicoverzekering zijn nu ook aan de Personal Nabestaandenverzekering en de Alimentatiepolis toegevoegd."

Reageer op dit artikel