nieuws

Roos van de Poel ‘Student van het jaar’

Archief

Roos van de Poel-Versloot, senior auditor bij ASR Nederland, heeft de ‘Student van het jaar Award 2011’ gewonnen, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door de Stichting Assurantiebeurs Amsterdam.

 

Zij ontving uit handen van bestuurslid Jan Boogaard (rechts op de foto) een certificaat en een cheque ter waarde van _ 5.000. De winnares heeft de universitaire (Master of Science) opleiding Enterprise Risk Management gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarbij behaalde zij niet

 

alleen de beste studieresultaten van haar jaargang, maar heeft ze volgens de jury met haar afstudeerscriptie (‘Is securitisatie als risicomanagementinstrument effectief?’) een waardevolle bijdrage geleverd aan zowel de inhoud van het studieprogramma als aan de accreditatie van de opleiding. Voor haar studie heeft Van de Poel-Versloot onder meer onderzocht of securitisatie, het verpakken en verkopen van hypotheekportefeuilles, voor alle betrokken partijen en voor de economie als geheel een effectief middel is om de (balans)risico’s te managen.

 

Reageer op dit artikel