nieuws

Meeùs wil keurmerk voor alle vestigingen

Archief

Meeùs heeft haar goede voornemen voor 2012 bekend gemaakt: de organisatie wil dit jaar al haar veertig vestigingen het Keurmerk Financiële Dienstverlening laten behalen. De Meeùs-kantoren in Leiden, Utrecht en Den Haag (Kröller) beschikken sinds vorig jaar over het keurmerk.

Meeùs wil keurmerk voor alle vestigingen

Het keurmerk wordt door de Stichting Keurmerk Financiële Dienstverlening verleend aan kantoren die voldoen aan de eisen die de Wft stelt aan financiële dienstverleners. Daarnaast dient een kantoor aan strikte eisen te voldoen om de kwaliteit van de dienstverlening te kunnen blijven garanderen.
Meeùs maakt deel uit van de Unirobe Meeùs Groep, onderdeel van Aegon. UMG-directievoorzitter Coen Mom: "Wij hechten er veel waarde aan dat een onafhankelijke organisatie als de Stichting Keurmerk Financiële Dienstverlening onze dienstverlening beoordeelt en certificeert. Daarom hebben wij het streven om medio 2012 het keurmerk voor al onze vestigingen te hebben."

 

Reageer op dit artikel