nieuws

Mebius stapt over naar ABS Autoherstel

Archief

Wijnand Mebius, general manager van Achmea Schadeservice, stapt over naar de autoschadeherstelbranche en wordt medio februari algemeen directeur van ABS Autoherstel. Hij wordt daarin bijgestaan door Cees Klaassen (directeur zakelijke markt) en Ton Hermus (operationeel directeur).

Mebius stapt over naar ABS Autoherstel

Mebius maakte vijf jaar geleden de overstap van Achmea-dochter Woonfonds naar Achmea Schadeservice, waar hij de architect werd achter het twee jaar geleden aangescherpte beleid van autoschadesturing, met een eerste en een tweede ring van herstelpartners/schadeketens. Bij ABS Autoherstel, dat deel uitmaakt van Achmea's 'eerste ring', zal Mebius' taak als algemeen directeur bestaan uit het verder versterken van de marktpositie en de internationale uitrol van het ABS concept.
"In mijn periode bij Schadeservice heb ik ervaren hoe groot en essentieel de rol van de autoschadehersteller is", aldus Mebius, "want die is op het moment van schade het gezicht van de verzekeraar, de leasemaatschappij of andere opdrachtgevers voor wie de eigenaar of berijder van de auto indertijd heeft gekozen. Daar wordt dan het moment van de waarheid bepaald."

Reageer op dit artikel