nieuws

Leo de Boer test zelf Mobielschademelden.nl

Archief

Assurmada richt vizier op bijzonder lustrum

Het duurt nog even, maar in juni staat de vijftiende editie van de AssurMada op het programma. De jaarlijkse zeiltocht voor branchegenoten kende jarenlang het Engelse Lowestoft als vaste bestemming, maar het is nog niet zeker of dat deze keer ook het geval zal zijn: "Het is een lustrum, dus we willen graag iets bijzonders organiseren. De bestemming ligt nog niet vast, en zelfs niet of er naar Engeland gezeild zal worden. Zo is een tocht langs de kust naar bijvoorbeeld Blankenberge of de Waddeneilanden ook onderwerp van onderzoek", meldt Helen Wielders namens het bestuur van de organiserende stichting. Waar de reis ook heengaat, de AssurMada staat altijd garant voor een bijzondere belevenis. Zo ook vorig jaar, toen negen schepen de oversteek waagden. "Beduidend minder zeemannen en -vrouwen dus dan waaraan we de afgelopen jaren gewend geraakt waren, maar daar was het zeker niet minder gezellig om! Misschien zelfs wel in tegendeel…"
Na een onstuimige overtocht maakten de deelnemers in het zonnige Lowestoft onder meer kennis met de oer-Engelse sport bowls. In het bestuur van de stichting heeft voorzitter Jurjen Witte overigens plaatsgemaakt voor AssurMada-veteraan Eric Jan Wiebenga. Penningmeester Ronald Koops heeft zijn functie overgedragen aan Remco Dolman.
 
Run4health succesvol
De lopers van Run4Health namen in oktober deel aan de verschillende afstanden van de Marathon van Amsterdam. Sponsoring van de lopers bracht een bedrag op van ruim € 12.000 wat door SOS-Kinderdorpen besteed wordt aan de bouw van een medisch centrum in Niger. In de Run4health was de verzekeringswereld ruim vertegenwoordigd. Naast verschillende medewerkers van initiatiefnemer MultiSafe liep er een grote groep medewerkers van Generali mee, was zorgverzekeraar VGZ shirtsponsor, en deden verschillende andere verzekeraars ook een duit in het zakje. Aan de hand van alle enthousiaste reacties van de lopers hebben initiatiefnemers MultiSafe en How Company besloten om in 2012 opnieuw een Run4Health te organiseren. Enthousiaste hardlopers kunnen zich nu al aanmelden via info@run4health.nl.

Reageer op dit artikel