nieuws

HypotheekCompany breidt uit

Archief

Adviesketen HypotheekCompany heeft sinds september vijf nieuwe kantoren aan het totaal toegevoegd.

 

"De verwachting is dat ook in 2012 het aantal kantoren verder wordt uitgebreid. Wij merken dat financiële dienstverleners zich naar aanleiding van de huidige marktontwikkelingen aan het heroriënteren zijn", zegt formule-eigenaar Christian Dijkhof. De vijf nieuwe kantoren zijn Kootstra Assurantiën & Advies in Buitenpost, Ekelmans Financieel Advies in Deventer, Adviesbureau John Janssen in Landgraaf, HypotheekCompany Hengelo en Aa-Stad Adviesgroep in Almelo. "Kantoren vragen zich af of de huidige verbintenissen nog wel de juiste zijn. Wij onderscheiden ons van andere formules door de deelnemende tussenpersonen een zekere mate van vrijheid te bieden in de wijze waarop zij het label willen neerzetten. Behoud van eigen identiteit is juist de kracht van de lokale tussenpersoon", stelt Dijkhof. Zijn formule telt nu 98 vestigingen.

 

Reageer op dit artikel