nieuws

Huis & Hypotheek Zaandam verder als Hypotheekshop

Archief

De Huis & Hypotheekvestiging in Zaandam is sinds 1 januari actief onder de vleugels van De Hypotheekshop. "Binnenkort zullen meer vestigingen van Huis & Hypotheek deze overstap maken", kondigt Patrick de Vries, manager new business bij de centrale organisatie van De Hypotheekshop, aan.

 

Begin december maakte Optima, eigenaar van Huis & Hypotheek, bekend de franchiseketen te zullen verkopen. Er was een akkoord bereikt met één van de franchisenemers, de 46-jarige René van den Berg van Huis & Hypotheek Tilburg. Die overeenkomst leidde echter tot gemengde gevoelens onder de overige 34 franchisenemers, die eerder een gezamenlijk bod hadden neergelegd bij Optima. Enkele dagen voor de door hen gestelde deadline zou zijn verstreken, bleek Optima met de individuele franchisenemer Van den Berg een overeenkomst te hebben gesloten.

 

Volgens Frank van de Heide, hypotheekadviseur van de nieuwe Hypotheekshop Zaandam, is al een jaar geleden besloten om de overstap te maken, omdat "De Hypotheekshop met een landelijke dekking van 180 vestigingen betere ondersteuning geeft, een duidelijk toekomst- en consumentgerichte visie uitdraagt en door haar omvang franchisenemers interessante schaalvoordelen biedt. Uiteindelijk kunnen wij hiermee de consument nog beter van dienst zijn."

 

Voor de met hem samenwerkende makelaars en de klanten zal er weinig veranderen, zegt Van de Heide: "Al zullen wij hun wel de mogelijkheid bieden van de APK Hypotheek Service van De Hypotheekshop. Wij blijven op dezelfde locatie gehuisvest en ook ons serviceteam blijft ongewijzigd. Begin van het jaar zullen we een fysieke metamorfose ondergaan. Zodat het pand, door de bekende oranje kleuren van De Hypotheekshop, nog beter herkenbaar is als een Hypotheekshop-vestiging."

 

Reageer op dit artikel