nieuws

Huis & Hypotheek Hengelo failliet verklaard

Archief

De rechtbank in Almelo heeft Michiel Oude Munnink, franchisenemer van Huis & Hypotheek in Hengelo, failliet verklaard. Curator Gotink heeft goede hoop op voortzetting van de activiteiten; er hebben zich geïnteresseerde partijen gemeld.

Huis & Hypotheek Hengelo failliet verklaard

De statutaire naam van de onderneming was Vivente Financieel Adviseurs, maar het kantoor presenteerde zich de laatste jaren alleen als Huis & Hypotheek Hengelo. Het faillissement is aangevraagd door een deurwaarderskantoor en de belastingdienst; er waren geen werknemers in dienst.
De franchiseketen zelf werd onlangs door Optima verkocht aan René van den Berg, eigenaar van Huis & Hypotheek Tilburg. Er waren op dat moment nog 35 franchisenemers bij de keten aangesloten.

Reageer op dit artikel