nieuws

Hofstaete introduceert doelgroepen op intermediairplatform

Archief

ICT-bedrijf Hofstaete heeft aan het Hofstaete Internet Platform (HIP) de mogelijkheid toegevoegd om elke doelgroep een apart afgeschermd gedeelte te geven op de website van intermediairbedrijven die van het platform gebruik maken.

Hofstaete introduceert doelgroepen op intermediairplatform

In dat eigen gedeelte zien de doelgroepen, zoals collectiviteiten en verenigingen, het voor hen specifieke aanbod van producten en kortingen en kunnen daar direct verzekeringen sluiten. Klanten die tot een door de tussenpersoon gedefinieerde doelgroep behoren, kunnen inloggen op MijnPagina, waar ze hun gegevens en opgeslagen berekeningen kunnen raadplegen. "Bij koppeling met de backoffice hebben ze ook een actueel overzicht van de gesloten verzekeringen", aldus Hofstaete.

Reageer op dit artikel