nieuws

Fusie Concordia en De Keizer is rond

Archief

De Rotterdamse beursmakelaars Concordia Holland en De Keizer hebben hun in augustus aangekondigde samengaan afgelopen maandag bezegeld met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst. De nieuwe combinatie Concordia De Keizer wordt onderdeel van meerderheidsaandeelhouder Concordia Groep.

Fusie Concordia en De Keizer is rond

Het nieuwe bedrijf is met honderd medewerkers en een omzet van ruim € 17 mln een van de 25 grootste intermediairbedrijven van ons land. Schaalvergroting en de daarmee gepaard gaande vergroting van de slagkracht vormen voor beide partners de voornaamste reden voor het samengaan.
Concordia en De Keizer blijven voorlopig actief vanuit hun huidige vestigingen aan respectievelijk het Westplein in Rotterdam en de Barbizonlaan in Capelle aan den IJssel. Later dit jaar moet een samenvoeging plaatsvinden. "Alle huidige leden van de managementteams van beide bedrijven zullen bij de nieuwe makelaarscombinatie betrokken blijven." De precieze invulling van de leiding van het bedrijf wordt volgende week pas bekendgemaakt; Jaap van der Hoek is nu directeur van Concordia en Frank van Akkerveeken leidt De Keizer.

Reageer op dit artikel