nieuws

Flitskredieten moeilijk uitroeibaar fenomeen

Archief

Aanbieders van flitskredieten hebben nog steeds vrij spel. Dit ondanks de toezeggingen van de politiek over het aanpakken ervan en het verscherpte financiële toezicht. Consumenten die gebruikmaken van zo’n snelle lening krijgen vaak torenhoge kosten voor de kiezen.

Flitskredieten moeilijk uitroeibaar fenomeen

De Vereniging van financieringsondernemingen in Nederland (VFN) ziet steeds meer partijen op de markt die een lening aanbieden voor de korte termijn. „We hebben een gedragscode waaraan onze leden zijn gebonden. Je mag niet zo maar een lening aan consumenten verstrekken, maar bepaalde partijen omzeilen de wet”, dat stelt Bert Reitsma, secretaris VFN vanmorgen in De Telegraaf. 
(De Telegraaf, pag. 23)
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:
 
Aanpak ladingdieven boekt succes
(De Telegraaf, pag. 23)

Reageer op dit artikel