nieuws

FFP-bestuur weer compleet

Archief

Het bestuur van de Vereniging FFP is uitgebreid met John Smeets (46), lid van het managementteam Particulieren bij ABN Amro. Hij neemt de plaats in van Peter Janus, die eerder het bestuur verliet.

FFP-bestuur weer compleet

Smeets is bij ABN Amro verantwoordelijk voor alle particuliere producten. Hij is een groot voorstander van heldere communicatie: "Profilering van het vakgebied financiële planning en de gecertificeerd financieel planner bij consumenten heeft voor het FFP-bestuur topprioriteit. Ook hiervoor is het nodig om de communicatie op een zo helder en transparant mogelijke manier te voeren."
Naast Smeets bestaat het bestuur van de financieelplannersvereniging uit voorzitter Marc van Poeteren, penningmeester en kersvers financieel planner van het jaar William van der Maas, René Smits en Pim Mol. Directeur van de FFP is Marjan van Kasteren.

Reageer op dit artikel