nieuws

Eyzenga maakt werk van performance

Archief

DossierNet heeft een reeks methodes bedacht waarmee het imago van de financieel adviseur naar eigen zeggen blijvend wordt verbeterd. De kern wordt gevormd door de website financialsbeoordeeld.nl.   Op de site krijgt het intermediair de mogelijkheid om verzekeraars en banken op verschillende onderdelen te beoordelen op hun dienstverlening. Uit de verschillende cijfers wordt vervolgens een […]

DossierNet heeft een reeks methodes bedacht waarmee het imago van de financieel adviseur naar eigen zeggen blijvend wordt verbeterd. De kern wordt gevormd door de website financialsbeoordeeld.nl.
 
Op de site krijgt het intermediair de mogelijkheid om verzekeraars en banken op verschillende onderdelen te beoordelen op hun dienstverlening. Uit de verschillende cijfers wordt vervolgens een performance-cijfer gedistilleerd. Deze conclusie wordt vervolgens doorgeplaatst naar de nieuwe consumentenportal Zekerkiezen.nl. "Al die beoordelingen samen kunnen druk op de ketel zetten om de verzekeraars versneld te laten werken aan verbetering van hun performance. De verzekeraar die dat niet voor elkaar krijgt, moet er rekening mee houden dat dit dan straks ook prominent voor de consumentenmarkt inzichtelijk zal zijn", stelt Rien Eyzenga, directeur van DossierNet,. Eind februari moet alles live gaan, aldus Eyzenga.
Op de consumentenportal wordt tevens inzichtelijk gemaakt hoe de marge van geldverstrekkers zich ontwikkelt. Dat gebeurt via een afgeleide van de 'rentegrafiek' van DossierNet. Niet alleen aanbieders worden beoordeeld, ook de adviseur zelf komt aan de beurt. Hiervoor heeft Eyzenga de methode Adviseurs Beoordeeld bedacht; een half gesloten intranet waarbinnen de consument een beoordeling kan geven over zijn eigen Financieel Adviseur. De beoordeling kan uitsluitend plaatsvinden via een icoontje op de eigen website van de betrokken adviseur. De leadgenerator, tot slot, nodigt bezoekers van zekerkiezen.nl uit om direct een eigen adviseur te zoeken. Op postcode worden de naw-gegevens en het webadres getoond van de dichtstbijzijnde adviseur, plus het cijfer van de beoordelingen.

Reageer op dit artikel