nieuws

December sluit af met drie faillissementen

Archief

De slotweken van 2011 hebben nog drie faillissementen opgeleverd voor financiële dienstverleners. Het gaat om Oprins Financiële Diensten (Dongen), Geld Op Maat (Almere) en Financial Connection Groep (Elst).

December sluit af met drie faillissementen

Laatstgenoemde werd in 2004 opgericht en was eigendom van de 39-jarige Lars Fafié. Het kantoor in het Betuwse Elst telde in de hoogtijdagen tien werknemers.
Geld op Maat was een onderneming van Johan Blekemolen (53). Het kantoor in Almere werkte als verbonden bemiddelaar voor uitvaartverzekeraar PC Hooft Verzekeringen.
De eenmanszaak van Gijs Oprins (49) werd door de rechtbank in Breda failliet verklaard. Oprins handelde ook onder de naam Totaal Verzekerd. De portefeuille van Totaal Verzekerd werd echter reeds in juni 2011 overgenomen door Bureau De Drie Waerden in Oosterhout en bestaat nu onder de naam BDDW Totaal verzekerd.

Reageer op dit artikel