nieuws

Boogaard koopt portefeuille Zorg en Zekerheid Assurantie

Archief

Per 1 januari draagt Zorg en Zekerheid Assurantiebemiddeling, het assurantiekantoor van Zorg en Zekerheid in Leiden, de assurantieportefeuille met circa 17.000 polissen officieel over aan Boogaard Assurantiën in Haarlem.

 

Vanaf deze datum wordt de afdeling Assurantiebemiddeling van Zorg en Zekerheid opgeheven en treden de medewerkers in dienst bij Boogaard. Zorg en Zekerheid zegt zich zich voortaan uitsluitend te willen richten op producten rondom zorgverzekerden.

 

Dit is de belangrijkste reden om de assurantieportefeuille over te dragen aan Boogaard Assurantiën. In de periode voorafgaand aan de ondertekening van de portefeuilleoverdracht werd duidelijk dat " beide partijen dezelfde doelstellingen nastreven als het gaat om servicegerichtheid en regionaliteit." Er wordt nog onderzocht of er nog meer mogelijkheden tot samenwerking zijn. De portefeuilleoverdracht is tot stand gekomen door bemiddeling van CJB, Adviseurs voor Assurantieondernemers.

 

Ton van Houten (bestuursvoorzitter Zorg en Zekerheid).

Reageer op dit artikel