nieuws

ACE brengt risicopolis ook onder eigen label

Archief

ACE Europe Life gaat deze maand ook onder eigen label overlijdensrisicoverzekeringen sluiten. De van origine Amerikaanse verzekeraar is al twee jaar actief in ons land met risicopolissen die onder TAF-label worden gesloten.

ACE brengt risicopolis ook onder eigen label

Reden voor het aanbieden van een nieuwe risicopolis is de succesvolle samenwerking met TAF. "Wij zagen de vraag steeds groter worden." Het product zal onder eigen naam worden aangeboden, onder meer omdat ACE in ons land meer naamsbekendheid wil genereren.
Het bedrijf wil zich verder gaan richten op het benaderen van specifieke doelgroepen. Eén daarvan vormen de senioren, "de grootste en hardst groeiende consumentengroep in de komende jaren". In samenwerking met seniorenorganisaties en -dienstverleners wil ACE onderzoeken welke diensten het beste bij hun behoeften aansluiten. "In de standaardmarkt waar producten aan een brede doelgroep worden aangeboden, is er veel aanbod en relatief weinig onderscheidend vermogen. Consumentengroepen hebben specifieke wensen, behoeften en belangen", aldus Arjen van Dun, voormalig Optima-eigenaar en nu bij ACE manager Accident & Health en Life in de Benelux.

Reageer op dit artikel