nieuws

Zorgpolis Ditzo ‘met stip’ op vier bij Verzekeringssite

Archief

Verzekeringssite.nl heeft de Ditzo Zorgverzekering uitgeroepen tot ‘Beste Nieuwkomer’ in de markt van zorgverzekeringen, ofwel de nieuwe verzekering die door de sitebezoekers het meest (in 13,1% van de vergelijkingen) wordt gekozen. De nieuwkomer veroverde hiermee een vierde plaats in de top 10 bij Verzekeringssite.nl.

Zorgpolis Ditzo ‘met stip’ op vier bij Verzekeringssite

Tussen 9 november en 20 december hebben consumenten ruim één miljoen vergelijkingen gemaakt (1.138.323) via Verzekeringssite.nl. Naast Ditzo streden ook de zorgverzekeringen Blue (VGZ) en YouCare (Avéro Achmea) om de titel van 'Beste Nieuwkomer', maar zij veroverden geen plaats in de top 10.
Inez Teunissen, directeur marketing bij Ditzo, is blij met de 'award': "De zorgverzekering van Ditzo is net een maand live. Dit is een bevestiging dat de klant vertrouwen heeft in ons en onze producten." Ditzo zegt zo'n 5% van het aantal zorgpolissen via Verzekeringssite.nl te sluiten.

De vergelijkingssite constateert verder dat meer zorgverzekeraars dan voorheen bij nieuwe klanten medische selectie toepassen. Vorig jaar moesten consumenten voor aanvullende pakketten bij 20% van de zorgverzekeraars een vragenlijst invullen en dit jaar is dit bij bijna 30% van de verzekeraars het geval.

Reageer op dit artikel