nieuws

Volmacht Hiscox voor Intrasurance resulteert in BAV-polis

Archief

Verzekeraar Hiscox heeft de eerste volmacht in Nederland verleend aan serviceprovider en ICT-dienstverlener Intrasurance in Den Bosch. Intrasurance wil de samenwerking met Hiscox onder meer gebruiken om nieuwe producten te lanceren, zoals een nieuwe beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) voor zzp’ers, die het bedrijf nog dit jaar samen met Hiscox op de markt zal  brengen.

Volmacht Hiscox voor Intrasurance resulteert in BAV-polis

Intrasurance zal deze aansprakelijkheidsverzekering uitbrengen via het zakelijke label VerzekerUwbedrijf.nl. Het aanbod zal daarna worden uitgebreid via de verschillende labels van het bedrijf, zoals ZIPFinance.nl, een nieuwe online community die zich richt op de markt van zelfstandige interimprofessionals.
"Wij zien voor een grote groep zzp'ers en mkb'ers mogelijkheden om te profiteren van de voordelen van online verzekeren", zegt directeur Fred Slikker van Intrasurance (tweede van links). "Veel intermediairs zullen samen met ons vorm geven aan een nieuw marktbewerkingsmodel, een combinatie van online marketing en communicatie via persoonlijk adviseurs."

Reageer op dit artikel