nieuws

Vier nominaties voor IIR-hypotheekprijs

Archief

Vier nominaties voor IIR-hypotheekprijs

Congresorganisator IIR heeft voor de titel ‘Hypotheekproduct van het jaar 2012’ vier kandidaten geselecteerd. Dat zijn Delta Lloyd, Estate Hypotheek, Florius en Obvion. De prijswinnaar wordt gekozen door de bezoekers van het in februari te houden Hypotheken Event.

Delta Lloyd is genomineerd omdat klanten drie maanden voor het aflopen van de rentevaste periode een verlengingsvoorstel krijgen waarbij de rente altijd lager is dan die voor nieuwe klanten. De Estate Hypotheek, een initiatief van het Delftse Administratiekantoor Niet-Bancaire Financieringen (ANBF), biedt familieleden de mogelijkheid geld aan elkaar uit te lenen om een woning te kunnen kopen. Florius is genomineerd met het Hypotheek It Easy RenteCertificaat voor starters en Obvion strijdt mee met de Compact Hypotheek en de informatieve site kenjehypotheek.nl.
 

 

Reageer op dit artikel