nieuws

Versterking managementteam Arntz van Helden

Archief

Ter versterking van de afdeling Technische Verzekeringen zijn Harold Penninx (40) en Michael Mombers (41) in dienst getreden bij Arntz van Helden. Het duo treedt in Rotterdam ook toe tot het managementteam van het technische schade-expertisebureau van de Van Ameyde Group.

Versterking managementteam Arntz van Helden

Penninx (links) is afkomstig van Marsh Risk Consulting en werkte daarvoor als CAR/AVB-expert bij Cunningham Lindsey. Hij zal zich bij Arntz van Helden als senior expert en aankomend adjunct-directeur hoofdzakelijk richten op CAR/Property All Risk en AVB-expertises. Mombers is afkomstig van Delta Lloyd Technische Verzekeringen. Zijn hoofdtaak zal het uitbreiden van de machinebreukportefeuille van Arntz van Helden zijn. Verder wordt hij ingezet voor maritieme expertises.

Reageer op dit artikel