nieuws

Vermogensbeheerder richt pijlen op pensioenmarkt

Archief

Onder de naam Today’s Tomorrow heeft vermogensbeheerder en internetbroker Today’s Groep een aanbieder opgericht, waarmee het de concurrentie wil aangaan met levensverzekeraars en aanbieders van bancaire vermogensopbouwproducten. “Today’s Tomorrow biedt de belegger de mogelijkheid een aanvullend pensioen op te bouwen met grotere veiligheid en transparantie tegen zeer scherpe tarieven.”

Vermogensbeheerder richt pijlen op pensioenmarkt

"Het gebrek aan bescherming, actieve switchmogelijkheden, rebalancing en up-to-date overzichten van beleggingen bij verzekeraars blijven een probleem", zo stelt Today's Tomorrow, dat zegt interne beleggingsfondsen aan te bieden tegen een concurrerende kostenstructuur. Het eerste product is het Continu Click Fonds.
"De kosten van de aangeboden fondsen bedragen soms zelfs de helft van de huidige tarieven bij Nederlandse verzekeraars."
De nieuwe partij werkt met de zogeheten Total Cost of Ownership. "Dit betekent dat alle kosten in één percentage genoemd worden en daarmee volledig transparant zijn voor de klant." Voor het Continu Click Fonds wordt 0,4% instapkosten en jaarlijks 1,68% vaste kosten berekend over het ingelegde bedrag, dat overigens minimaal € 5.000 moet zijn.
Vanaf januari kan tevens worden belegd in het Wereldwijd Beleggings Fonds. De producten worden alleen via tussenpersonen aangeboden.

Reageer op dit artikel