nieuws

VanKlaverenStigter stapt over op abonnementen

Archief

VanKlaverenStigter gaat in 2012 voor particuliere relaties, bijna tienduizend in aantal, diensten verlenen op basis van een abonnement. Het kantoor in Spijkenisse gaat alle schadeverzekeringen ‘netto’ leveren, dus ontdaan van provisie. Er komt een basispakket en een aanvullend pakket met verzekeringen en diensten.

VanKlaverenStigter stapt over op abonnementen

In het basisabonnement – dat circa € 15 per maand gaat kosten – komen reguliere (schade)verzekeringen als aansprakelijkheid, inboedel, opstal, reis, rechtsbijstand, ongevallen en uitvaart. In het aanvullende pakket zit de meer bewerkelijke autoverzekering; dit gaat € 10 meer kosten. "De hoogte van de abonnementsprijzen is overigens nog in onderzoek", zegt kantooreigenaar Piet van Klaveren. "Uitgangspunt is dat een totaalrelatie minder premie gaat betalen plus een aanvullende, eerlijke prijs voor onze diensten."
Advies en begeleiding bij zowel het aangaan van een verzekering als bij schade vallen onder die diensten, zoals ook premie-incasso. "Het unieke is dat we voor de klant ieder jaar automatisch een benchmarkonderzoek doen en we het pakket, na akkoord van de klant, naar wens wijzigen."
VanKlaverenStigter (28 medewerkers) zal klanten een brief sturen, daarna telefonisch benaderen en vervolgens een individueel gesprek aangaan. "We verwachten de transitie in twee jaar tijd te volbrengen en dat de meerderheid van de klanten voor de totaaloplossing gaat kiezen."

Reageer op dit artikel