nieuws

Torus neemt Europese activiteiten CV Starr over

Archief

Torus Syndicate 2243 neemt per 1 januari de verlengingsrechten over van CV Starr Syndicate 1919 voor continentaal Europa. Dit Lloyd’s syndicaat voert onder andere transport-, aansprakelijkheid-, brand- en vermogensschadeverzekeringen. De twintig medewerkers van CV Starr, gevestigd in Rotterdam, worden geïntegreerd in Torus.

Torus neemt Europese activiteiten CV Starr over

In afwachting van goedkeuring door de toezichthouders krijgt Torus met de overname het recht de huidige verzekeringscontracten van CV Starr op het continent over te nemen. Alle bestaande en nieuwe verzekeringen zullen worden behandeld door teams in Parijs, Keulen, Rotterdam en Milaan. De overname en het bedrijfsplan voor 2012 van CV Starr zijn al goedgekeurd door Lloyd's.
"Met deze overname versterken we onze positie op het Europese continent in het algemeen en in Nederland in het bijzonder"zegt Marc van der Veer, chief underwriting officer specialty voor Torus op het Europese vasteland. "De activiteiten en de mensen van CV Starr zijn een mooie aanvulling op onze eigen diensten, die zich momenteel vooral toeleggen op beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid."

Reageer op dit artikel