nieuws

Obvion dubbel in de prijzen bij Blauw

Archief

Obvion heeft de Gouden Spreekbuis gewonnen, een prijs die jaarlijks door onderzoeksbureau Blauw wordt uitgereikt aan de geldverstrekker die zich het meest positief ontwikkelt qua imago en bekendheid bij het intermediair. De geldgever uit Heerlen nam daarnaast ook de Performance Award mee voor de partij met de beste dienstverlening.

Obvion dubbel in de prijzen bij Blauw

Bij het toekennen van de Gouden Spreekbuis wordt gekeken naar de ontwikkeling op het gebied van spontane naamsbekendheid, reclameherinnering, voorkeur- en overwegingpositie en imago bij het intermediair. De performanceprijs wordt toegekend op basis van de tevredenheid over het offerteproces, acceptatieproces, acceptanten, accountmanagers en algemene informatievoorziening. Volgens de jury blinkt Obvion uit in het centraal stellen van de belangen van de klant. "Obvion ziet de hypotheekadviseur als haar belangrijkste partner en is volwassen in de relatie tot de adviseur."
Andere genomineerden waren Florius en SNS Bank (Gouden Spreekbuis) en Nationale-Nederlanden en WestlandUtrecht (Performance Award). Die laatste sleepte vorig jaar beide prijzen in de wacht.

Reageer op dit artikel