nieuws

Nibe-SVV: vier nieuwe WFT-volmachtexamens

Archief

Nibe-SVV start volgend jaar met vier nieuwe WFT-volmachtexamens. Het gaat om de modules Brandverzekeringen/A-Brand, Transportverzekeringen/ A-Transport, Variaverzekeringen/A-Varia en Levensverzekeringen/A-Leven. Tot en met juni kunnen deze examens schriftelijk worden afgelegd (op 11 januari, 7 maart en 9 mei). Per 1 juli worden de examens ook digitaal afgenomen.

Nibe-SVV: vier nieuwe WFT-volmachtexamens

De vier verzekeringsmodules maken deel uit van zowel het traject naar het A-diploma, als van het programma voor het WFTvolmachtdiploma. De modules Brand, Transport en Varia vormen, samen met WFT-Volmacht Algemeen en WFT-Volmacht Overig, het WFT-Volmacht Schadediploma. De module Leven vormt op zijn beurt, samen met WFT-Volmacht Algemeen en WFT-Volmacht Overig, het WFT-Volmacht Levendiploma.

Reageer op dit artikel