nieuws

Midden Brabant koopt Van den Heuvel

Archief

Midden Brabant Advies (Oisterwijk) neemt per 1 januari Van den Heuvel assurantiën uit Vught over van eigenaresse Caroline Lucke. Zij stopt met haar activiteiten in de financiële dienstverlening. Haar vier medewerkers treden in dienst van Midden Brabant Advies.

Midden Brabant koopt Van den Heuvel

Beide bedrijven hebben een RegioBank-agentschap. Midden Brabant heeft vestigingen in Oisterwijk, Udenhout en Haaren; het totaal aantal medewerkers bedraagt na de overname 16. Het klantenbestand komt op 16.500. Midden Brabant, eigendom van directeur Peter Dirks, is actief in verzekeringen, hypotheken, kredietverlening, financieel advies, pensioenadvies, belastingadvies en bedrijvenadvies. Via de site mbadirect.nl kunnen online verzekeringen worden gesloten.

Reageer op dit artikel