nieuws

Instituut Hermes en WFT-Nivo eerste erkende ‘pensioenexameninstituten’

Archief

Stichting Hermes University Examen Insitituut in Tilburg en Examenadviesburo Wft-Nivo in Nieuwegein zijn per 1 januari 2012 erkend door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) en daarmee bevoegd om de nieuwe Wft-module Pensioenverzekeringen te examineren.

Instituut Hermes en WFT-Nivo eerste erkende ‘pensioenexameninstituten’

Bij het college liggen nog meer aanvragen van exameninstituten en het CDFD verwacht dat er nog meer erkenningen voor de WFT-module pensioenverzekeringen zullen volgen. Voor de pensioenmodule zijn nieuwe eind-en toetstermen ontwikkeld. Op basis hiervan kunnen de examens voor deze module worden ontwikkeld en aangeboden aan de markt. De erkenningen van Hermes en Wft Nivo hebben een geldigheidsduur van 2 jaar. Binnen deze termijn zal het CDFD de instituten laten auditeren.

Reageer op dit artikel