nieuws

Gratis coach voor Movir-verzekerden

Archief

Onder de naam Elestia introduceert arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir per 1 januari  ‘dedicated support’,  een gratis coaching- & counselingdienst voor verzekerden en inwonende gezinsleden, uitgevoerd door MentaVitalis in Maarn. Gedurende twee maanden is een vaste coach of counselor beschikbaar per telefoon, sms of e-mail wanneer één begeleidingsgesprek niet volstaat. Indien nodig kunnen maximaal zes face-to-facegesprekken worden gevoerd.

Gratis coach voor Movir-verzekerden

Volgens Movir directeur Louis van Drunen is Elestia speciaal ontwikkeld voor Movir-verzekerden die een coach of counselor willen inschakelen, onafhankelijk van Movir, de eigen huisarts of werkgever. De dienstverlening bestrijkt uiteenlopende thema's als conflicthantering, loopbaanvraagstukken, relatieproblemen, privé-werkbalans, gezondheidsvragen, vragen rondom ouderschap en gezin, angsten of stress.  Volgens MentaVitalis is het doel "de-escalatie van problematieken, hernieuwde arbeidsmotivatie en een inspirerende werkomgeving". Om terugval te voorkomen biedt Elestia ook 'actieve nazorg'. Na zes maanden en na een jaar neemt de coach of counselor contact op om ontwikkelingen te bespreken en tips en handvatten aan te reiken. De dienstverlening is onafhankelijk en vertrouwelijk: Movir krijgt geen individuele informatie.

Reageer op dit artikel