nieuws

Fusie Univé Alblasserwaard en Rivierenland

Archief

De Univé-vestigingen Alblasserwaard en Rivierenland gaan op 1 januari verder onder de naam Univé Rivierenland. De combinatie heeft een gezamenlijke premieomzet uit bemiddeling van € 7,7 mln en en een premieomzet Brand van € 8 mln. Het nieuwe bedrijf telt ruim 110 medewerkers die 60.000 klanten met in totaal 170.000 verzekeringen zullen bedienen. “Er zullen geen gedwongen ontslagen vallen”, aldus voorzitter Dik van Vuren van Univé Alblasserwaard.

Fusie Univé Alblasserwaard en Rivierenland

De nieuwe raad van bestuur van de coöperatie zal naast Van Vuren bestaan uit de huidige bestuursvoorzitter van Rivierenland, Ed van Dalen, en Arie van Burgel die als financieel directeur zal toetreden tot het bestuur van de brandverzekeraar.
Volgens Van Vuren sluiten de werkgebieden van de beide onderlingen perfect op elkaar aan. Het totale werkgebied bevindt zich in het midden van het land tussen de grote rivieren en loopt van Ridderkerk tot aan Nijmegen. Het hoofdkantoor komt in Sliedrecht met nevenvestiigingen in Dordrecht, Druten, Geldermalsen, Gorinchem, Ridderkerk en Werkendam.

Reageer op dit artikel