nieuws

Europ Assistance lanceert Cruise Aansluitrisicoverzekering

Archief

Europ Assistance breidt de annuleringsverzekering voor cruisereizen uit met een dekking tegen aansluitrisico’s, die moet voorkomen dat reizigers niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk de boot missen.

Europ Assistance lanceert Cruise Aansluitrisicoverzekering

De Cruise Aansluitrisicoverzekering biedt dekking tegen financiële schade die ontstaat wanneer reizigers de vertrekhaven van de geboekte cruise niet of niet tijdig kunnen bereiken als gevolg van een geannuleerde of vertraagde vlucht door extreme weersomstandigheden, natuurgeweld of overheidsoptreden.
Volgens Jan Willem Stet, salesmanager Travel bij Europ Assistance, zijn nieuwe ANVR-voorwaarden de aanleiding geweest de annuleringsverzekeringen voor cruisereizen uit te breiden."Wij vinden dat iedereen onbezorgd moet kunnen genieten van vakantie, ongeacht of mensen nu per auto, vliegtuig of boot reizen."
Reisorganisaties die aangesloten zijn bij Europ Assistance kunnen hun klanten de Cruise Aansluitrisicoverzekering aanbieden voor cruisepakketreizen en separaat geboekte reizen met vertrekdata vanaf 1 april 2012.

Reageer op dit artikel