nieuws

De Goudse sponsort tv-programma ‘Ik begin’

Archief

Verzekeraar De Goudse wordt de belangrijkste partner van het programma ‘Ik begin’, waarin televisiezender Net5 reportages toont over startende ondernemers. De eerste aflevering zendt Net5 op 1 januari (vanaf 20.30 uur) uit. Elke aflevering is gewijd aan één ambitieuze ondernemer, die maandenlang is gevolgd bij de ‘ontdekkingsreis’ van het starten van een eigen bedrijf.

De Goudse sponsort tv-programma ‘Ik begin’

Het programma laat het verhaal achter de ondernemer zien en gaat in op vragen als: Welk effect heeft het starten van een bedrijf voor het gezinsleven? Wat betekent het als je alle zekerheden los moet laten? En hoe kom je aan de financiële middelen? Tijdens zes van de acht uitzendingen is De Goudse duidelijk in beeld, als commercieel directeur Bernardo Walta met de ondernemers praat over hun risico's en de verzekeringsoplossingen die hiervoor in z'n algemeenheid beschikbaar zijn. "Daarbij benadrukken we hoe belangrijk het is dat een ondernemer zich laat ondersteunen door een onafhankelijke adviseur."
Walta is trots op de rol van De Goudse bij het programma. "Wij waren als onafhankelijk familiebedrijf en ondernemersverzekeraar onmiddellijk geïnteresseerd, toen wij hoorden dat Net5 een nieuw programma begint over starters en er een mogelijkheid was om met hen te gaan samenwerken."

Reageer op dit artikel