nieuws

CONCEPT: Verzekeringssite

Archief

Verzekeringssite

nl werkt 5 nu jaar naar tevredenheid samen met serviceprovider Nedasco. Om dit jubileum te vieren verraste Verzekeringssite.nl Nedasco met een heerlijke taart.
“Vijf jaar geleden hebben we heel bewust gekozen om alle intermediaire verzekeringen (volmacht en provinciaal) van Verzekeringssite.nl via Nedasco te laten lopen. We zijn nog steeds heel blij met deze keuze. Nedasco heeft een heel breed assortiment verzekeringen met veel volmachten voor zowel autoverzekeringen als zorgverzekeringen. Tevens heeft Nedasco een prima polisfabriek. Bijna alle communicatie verloopt digitaal en foutloos. Wat me verder erg aanspreekt is dat de mensen van Nedasco vooral doen in plaats van beloven. Heel prettig om mee samen te werken,” aldus Erik Hordijk directeur Verzekeringssite.nl.

Reageer op dit artikel