nieuws

CONC Zwitserleven opnieuw eerste in IG&H-pensioenonderzoek

Archief

Zwitserleven is voor de vierde keer als beste uit de bus gekomen in het performanceonderzoek naar pensioenverzekeraars van IG&H. “Dit resultaat hebben we vooral te danken aan de digitale dienstverlening, de kwaliteit van de binnendienst en de goede, transparante producten.”

IG&H vraagt het intermediair jaarlijks naar hun mening over de dienstverlening van de pensioenverzekeraars. De goede digitale systemen van de SNS Reaal-dochter leiden tot een kwalitatief hoogwaardig administratief proces, zo blijkt uit het onderzoek. De binnendienst onderscheidt zich met "uitstekende bereikbaarheid en een hoog kennisniveau". Volgens de bevraagde adviseurs kan met het productaanbod van Zwitserleven voor de meeste klanten een passende propositie worden gemaakt.

Reageer op dit artikel