nieuws

Baake verlaat na 18 jaar Monuta

Archief

Jan Willem Baake zal binnenkort geen deel meer uitmaken van het directieteam van Monuta. Hij verlaat de uitvaartonderneming, waarvoor hij achttien jaar werkzaam was. “In gezamenlijk overleg is besloten dat het dienstverband zal worden beëindigd per 30 april 2012”, zo luidt de verklaring van Monuta.

Baake verlaat na 18 jaar Monuta

Jan Willem Baake was er directeur Verzekeringen en daarmee in de verzekeringsbranche een van de gezichtsbepalende personen van Monuta. "Hij heeft veel betekend voor de ontwikkeling van het verzekeringsbedrijf van Monuta", zo laten de raad van commissarissen en directie dan ook optekenen. "We zijn hem daar zeer erkentelijk voor en wensen Jan Willem Baake veel succes in zijn verdere loopbaan."
Wat hij hierna gaat doen, weet de 44-jarige Baake nog niet. "De komende weken zal ik mijn werkzaamheden overdragen en ik heb me voorgenomen de maand januari te gebruiken om te bepalen wat ik hierna graag zou willen gaan doen."

Reageer op dit artikel