nieuws

Amersfoortse ook met collectieve producten op Mp4all

Archief

De Amersfoortse biedt met ingang van deze week ook collectieve verzekeringen aan via transactieplatform Mp4all (Meetingpoint). Het ASR-label is daarmee de eerste die gebruik gaat maken van een vernieuwde versie van het platform, die in het eerste kwartaal breed wordt uitgerold.

Amersfoortse ook met collectieve producten op Mp4all

Het nieuwe platform heeft een verbeterde 'procesflow' en een nieuw uiterlijk. De processen zijn in de nieuwe versie voor alle aanbieders hetzelfde ingericht. "Onderzoek onder de assurantieadviseurs heeft uitgewezen, dat er veel behoefte is aan standaardisatie en vereenvoudiging van de administratieve processen. Deze behoeften worden door Meetingpoint verwerkt in het nieuwe platform."

Reageer op dit artikel