nieuws

Allianz stopt met Allianz & BNP Paribas Hypotheek

Archief

Allianz is ” helaas genoodzaakt” om de Allianz & BNP Paribas Hypotheek per 1 januari volgend jaar te beëindigen voor nieuwe aanvragen. “Als gevolg van de aangescherpte wet- en regelgeving en de verslechterde omstandigheden in de markt is funder BNP Paribas Personal Finance genoodzaakt om haar Nederlandse hypotheekaciviteiten af te bouwen”, luidt het.

Allianz stopt met Allianz & BNP Paribas Hypotheek

Het besluit heeft geen gevolgen voor bestaande hypotheken. Dit houdt in dat tweede hypotheken, verhogingen en renteverlengingen mogelijk blijven. Op korte termijn zal Allianz het intermediair informeren op welke manier hierin zal worden voorzien. Voor lopende aanvragen geldt dat deze in de komende maanden nog gewoon worden afgehandeld. Na 31 december kunnen echter geen nieuwe aanvragen meer in behandeling worden genomen.

Reageer op dit artikel