nieuws

VNAB levert ‘slag om menselijk kapitaal’ in Corpus

Archief

VNAB in het Corpus Congres Centre in Oegstgeest een bijeenkomst waar de activiteiten werden gepresenteerd die de brancheorganisatie het komende jaar op de rol heeft staan om enthousiasme te kweken bij studenten en ‘young professionals’ voor (het werken binnen) de coassurantie

Tijdens een paneldiscussie onder leiding van Tom van ’t Hek werd druk gefilosofeerd over de uitdagingen van de toenemende vergrijzing en de daaruit voortvloeiende krapte op de arbeidsmarkt, toegespitst op de coassurantiebranche. V.l.n.r. Alex Volleman (Marsh), Pim Polak Schoute (VNAB Ambassadeurspool), Doekle Terpstra (Hogeschool InHolland), Lynette van der Burg (RSA), Michiel Bredius (Klap), Sjaak Schouteren (Cunningham Lindsey) en Tom van ’t Hek (dagvoorzitter).

Reageer op dit artikel