nieuws

Stamgast Directeur Tom Peters van De Lind Groep was ruim twintig

Archief

jaar zelfstandig ondernemer

Zijn assurantiebedrijf in Oisterwijk is begin deze maand overgenomen door de Brabantse Veldsink Groep uit Nuenen. Wat is je achtergrond? Geboren op 21 februari 1964 als zoon van een NN-leveninspecteur. Wonende in Oisterwijk, 21 jaar getrouwd en ik heb drie dochters. Voor welk beroep was je voor- bestemd? Kernfysicus, maar daar was mijn wiskundeleraar het niet mee eens. Met welk dier voel je je het meest verbonden en waarom? Labrador, ik bijt pas na het veertiende nietje dat je in mijn oor niet. Favoriete vervoermiddel? Een zeilboot, een maximaal gevoel van rust en vrijheid! Bespeel je een instrument? Ik ben muziekliefhebber en vind het erg jammer dat ik nooit een instrument heb leren bespelen. Thuis speel ik alleen de tweede viool. Hyves, LinkedIn, Twitter? LinkedIn, maar tot op heden zie ik het nog als een veredelde schoolbank.nl. Ik snap nooit zo goed waar men de tijd vandaan haalt. Waarvan heb je de laatst keer kippenvel gekregen? Van een mail van een van mijn medewerkers, nadat ik ze had meegedeeld dat ik mijn bedrijf verkocht heb. Wat is je laatst bijgewoonde massaevenement? North Sea Jazz. Wat is je leukste of meest bijzondere hobby? Muziek kijken en luisteren Waar mogen ze je ’s nachts voor wakker maken? Puntzak friet met Belgische mayonaise. Wat doe je op zaterdagmiddag? Klusjes ontvluchten. En op zondag? Loungen, een moderne term voor lamzakken op de bank. Weleens actief in sportschool? Volgens mijn huisarts en echtgenote te lang geleden, ga het nu weer oppakken. Wat vind je de beste popsong aller tijden? ‘The Unforgettable Fire’ van U2 Wat is de volgende vakantie- bestemming? Verenigde Staten. Welk land kies je bij gedwongen emigratie? De Verenigde Staten. Een ideaal land als je voor ruimte en vrijheid kiest. Wat vond je het mooiste sportmoment aller tijden? Nederland-Duitsland, EK 1988: het doelpunt van Marco van Basten. Jouw beste sportprestatie ooit? De marathon van New York was voor mij een zeer bijzondere belevenis. Ik kan echter niemand aanraden om na een jaar training en voorbereiding de marathon te lopen met een kater van een avondje stappen… Wat was jouw slechtste beslissing/grootste blunder ooit? Een klant feliciteren met haar zwangerschap, terwijl de kleine al in de box zat. Je hebt onverwacht een dag vrij. Wat ga je doen? Winkelen. Wat is je favoriete drank(je)? Champagne, witte Bourgogne, rode Bourgogne, Port, Sambuca en een Jupilertje om het af te sluiten. Waar heb je een uitgesproken hekel aan? Opmerkingen zoals: goede zaken; is goed voor de tuin; het is maar een spelletje; wat vandaag valt, kan morgen niet vallen, enzovoort. Wat in de branche had je liever willen missen? Tussenpersonen die klanten willens en wetens een oor hebben aangenaaid en de verzekeraars die ze daarbij hebben geholpen. Die tussenpersonen zijn allemaal verdwenen, maar die verzekeraars zijn er nog steeds. Doe je iets op het terrein van vrijwilligerswerk? Da’s iets om nu over na te denken. Wat moet je koste wat het kost ooit nog eens doen? De bucketlist-vraag is de moeilijkste…Cursus zelfbeheersing in het verkeer!

Reageer op dit artikel