nieuws

Persoonlijk

Archief

Hans Buitenhuis stopt eind dit jaar als commercieeldirecteur bij levensverzekeraar Conservatrix. Hij gaat met pensioen. Zijn taken worden verdeeld over de overige directieleden. Buitenhuis is sinds 2000 in dienst van de levensverzekeraar uit Baarn en wordt lid van de raad van commissarissen van Conservatrix Groep. Voor zijn dienstverband bij Conservatrix was hij onder meer werkzaam […]

Hans Buitenhuis stopt eind dit jaar als commercieeldirecteur bij levensverzekeraar Conservatrix. Hij gaat met pensioen. Zijn taken worden verdeeld over de overige directieleden. Buitenhuis is sinds 2000 in dienst van de levensverzekeraar uit Baarn en wordt lid van de raad van commissarissen van Conservatrix Groep. Voor zijn dienstverband bij Conservatrix was hij onder meer werkzaam bij ziektekostenverzekeraar Nuts en Generali. De directie van Conservatrix bestaat uit de broers Ewout en Boudewijn Henny en de adjunct-directeuren Christian van Kooten en Alex Hopma. B
 
ij het kantoor in Hoogeveen van BosBoon Expertise is Henk Wierda als senior expert in dienst getreden. Wierda, die ruime ervaring heeft als maritiem/werktuigbouwkundig expert, was de laatste jaren verantwoordelijk voor de internationale dienstverlening van Recontec.
 
Lengkeek Expertise in Eindhoven is de nieuwe werkgever van Maarten de Valk (37). De Valk werkte onder andere als commercieel technisch adviseur bij de Hurks Groep en als projectleider in de B&U Bouw.
 
Jan Goedhart (40) en Peter van der Meeren (41) versterken sinds kort het team van IT-leverancier Faster Forward. Goedhart, voorheen werkzaam als consultant bij DaVinci, is als senior accountmanager gestart en Van der Meeren, die afkomstig is van Hypodomus, is nu business-consultant. Accenture, een managementadviesbedrijf actief in de verzekeringsbranche, heeft Barend van Doorn benoemd tot 'executive director' Business Process Outsourcing. Van Doorn, die sinds 1998 bij het bedrijf werkt, volgt Marc Korthout op die elders in het bedrijf aan de slag gaat. De Berner Unie, internationale organisatie van exportkrediet- en investeringsverzekeraars, heeft Johan Schrijver gekozen tot president. Schrijver, algemeen directeur van Atradius Dutch State Business, was al vicepresident. Na een dienstverband van 25 jaar als accountmanager bij Aon is Jan Veltman vorige maand met pensioen gegaan. Hij is gestart als zzp'er om bedrijven op tijdelijke basis ondersteuning te gaan geven op het gebied van risicobeleid en verzekeringsbeleid. Marcel Bosselaar is in dienst getreden bij Transparans Pensioenconsultants als collectief-pensioenconsultant. Bosselaar is afkomstig van de Rabobank waar hij als adviseur collectieve pensioenen werkzaam was. Overleden Algemeen directeur Jan Hennekam van Unigarant Verzekeringen is op 50-jarige leeftijd overleden. "Ondanks dat we wisten dat Jan erg ziek was, overvalt dit nieuws ons enorm", aldus de directie en raad van commissarissen van Unigarant in een in memoriam op internet. Jan Hennekam heeft vier jaar bij Unigarant gewerkt. Daarvoor was hij lid van de raad van bestuur van verzekeraarscombinatie Uvit. Leermakers stapt op bij De Goudse Directeur Schade & Inkomen Peter Leermakers is opgestapt bij De Goudse. Hij is veertien jaar werkzaam geweest bij de maatschappij, waarvan de laatste tien jaar als directeur. Hans Gerritsen, die tot 1 juli werkzaam was bij Aegon, neemt tijdelijk zijn functie waar. "De financiële branche kent roerige tijden en gaat een heel nieuw tijdperk in. Dat geldt zowel voor De Goudse als voor mij. Na zoveel jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging", geeft Leermakers als verklaring voor zijn vertrek. Volgens Goudse-bestuursvoorzitter Michel Lamie heeft hij een grote rol gespeeld in de ontwikkeling van het schadebedrijf. "Daarmee is een solide basis gelegd onder de strategie van De Goudse, die erop is gericht om de beste ondernemersverzekeraar te worden. Wij danken hem voor zijn toewijding en lef." De directie van De Goudse bestaat nu naast Gerritsen uit Rico Donders (Leven, Personeel en Facilitair), Bernardo Walta (Commercie) en Wim Eikelboom (Financiën).

Reageer op dit artikel