nieuws

Opnieuw krachtenbundeling van grote assurantiebedrijven

Archief

Tiende op intermediairlijst

Qua omzetbelang zou de groep in de ranglijst van intermediairbedrijven (Top 130) ongeveer op de tiende plek terecht komen. Ter vergelijking: de Noordeloos Groep (twaalf leden) komt in diezelfde ranglijst ongeveer op de zevende plaats.
 
Opvallend is verder dat Immensa al een voorkeur heeft uitgesproken voor (huis)verzekeraars. Dit zijn Avéro Achmea, ASR, Nationale-Nederlanden en Reaal. De aangesloten kantoren betalen een eenmalige 'entree-fee' waaruit onder andere de commerciële kosten worden betaald.
 
Immensa is nog niet 'uitgegroeid' zegt voorzitter Simon de Witte van het Stichtingsbestuur. "Met kantoren in de regio's Noord-Holland, Utrecht, Friesland, Limburg en Zeeland worden gesprekken gevoerd die in een min of meer gevorderd stadium zijn."

Reageer op dit artikel