nieuws

Nemassdeboer ontwerpt website Ditiszorg.nl

Archief

Nemassdeboer heeft een vergelijkingssite voor ziektekostenverzekeringen ontwikkeld, die ook ter beschikking staat voor andere assurantiekantoren. Het intermediairbedrijf in Volendam heeft inmiddels al meer dan twintig partners gevonden. Zij gaan internetvergelijken op de website Ditiszorg.nl combineren met de mogelijkheid van persoonlijk advies.

Nemassdeboer ontwerpt website Ditiszorg.nl

De aangesloten kantoren houden de komende weken op vrijdag en zaterdag een reeks 'OpenZorgDagen', waarbij mensen in de kantoren terecht kunnen voor advies over hun zorgverzekering. Klanten van Ditiszorg.nl wordt tevens een ZorgSafeGarantie aangeboden, die voorziet in jaarlijks actief advies over het verzekerde ziektekostenpakket. "Wij zagen elk jaar weer dat je klanten onvoldoende kunt bedienen als je maar met twee partijen werkt", zo motiveert Hans de Boer het initiatief. Hij is samen met Jack Bond, Nico Karhof en Cees Bond eigenaar van het bedrijf.
Nemass de Boer hield onlangs een proef, waarbij dertig consumenten werd gevraagd om online een ziektekostenpolis te zoeken. Deze testgroep werd vergeleken met een groep die door een expert de weg was gewezen in het 'zorgbos'. De uitkomst van de test sterkt Nemassdeboer in de overtuiging: er is een groot verschil in de resultaten, overduidelijk in het voordeel van het intermediair. Nemassdeboer – dat ook een vestiging heeft in Purmerend – telt dertig medewerkers, van wie er drie in de makelaardij actief zijn. Uit financiële dienstverlening boekte het bedrijf vorig jaar een omzet van € 2,3 mln. De Boer verwacht dit jaar net boven de € 2,5 mln uit te komen.

Reageer op dit artikel