nieuws

Monuta-manager luidt klok over dure uitvaarten

Archief

Het actualiteitenprogramma De Vijfde Dag besteedt donderdagavond aandacht aan “misleiding en financiële uitbuiting in de uitvaartbranche”. In het televisieprogramma van de EO doet een voormalig manager van Monuta een boekje open over “de stuitende praktijken in de uitvaartbranche”.

Monuta-manager luidt klok over dure uitvaarten

"Juist in de periode dat er groot verdriet is over het verlies van een dierbare, proberen sommige uitvaartverzorgers en -verzekeraars een slaatje te slaan uit hun emotioneel aangeslagen klanten", zo luidt de aankondiging van de reportage 'Doodgaan is duur'. Daarin wordt de rol van klokkenluider vervuld door Nico Leijenhorst, die vier jaar lang manager was bij Monuta.

Op de eigen website van het door het bekende EO-duo Thijs van den Brink en Andries Knevel gepresenteerde programma staat een 'preview' van de uitzending, die donderdag om 21.05 uur begint op Nederland 2.

Reageer op dit artikel