nieuws

Florentis gaat samenwerken met uitvaartvereniging Joure

Archief

De begin dit jaar gevormde uitvaartverzekeraar Florentis gaat samenwerken met uitvaartvereniging Joure, die in Friesland ruim drieduizend leden bedient.

 

Florentis neemt per 1 januari 2012 alle verplichtingen van deze vereniging over met dien verstande dat de leden in plaats van een korting nu een gegarandeerde uitvaartverzekeringspolis van Florentis krijgen.

 

Florentis, een combinatie van uitvaartverzekeraar Jelsumerhof in Leeuwarden en SVU Uitvaartzorg in Enschede, had bij de start al aangekondigd dat het bedrijf tevens zou gaan fungeren als serviceprovider voor uitvaartverenigingen. Directeur Rob de Jong van Florentis verwacht dat door deze overeenkomst een eerste stap is gezet op weg naar een nadere profilering van het bedrijf op de Friese uitvaartmarkt en dat meerdere verenigingen in Friesland het voorbeeld van Joure zullen volgen.

 

Florentis bedient met tien medewerkers meer dan 20.000 leden in de noordelijke en oostelijke provincies en is daarmee een van de grotere uitvaartdienstverleners in dit gebied.

 

Reageer op dit artikel