nieuws

De Friesland meest populair op Verzekeringssite.nl

Archief

Verzekeringssite.nl heeft een prijs toegekend aan De Friesland. Die biedt volgens de internetvergelijker de beste zorgpolis voor 2012 en krijgt daarom de ‘Gouden Verzekeringssite Award’. CZdirect en Kiemer zijn goed voor zilver en brons.

De Friesland meest populair op Verzekeringssite.nl

De site bepaalt de winnaar aan de hand van de vergelijkingen die bezoekers maken. In 22,6% van de gevallen komt daar De Friesland als beste aanbieder uit. Bestuursvoorzitter Diana Monissen kreeg daarom maandag de prijs overhandigd van Verzekeringssite-directeur Erik Hordijk.
De Friesland scoort ook met Kiemer, de dochter die zich richt op zorg voor kinderen: die staat in 13,5% van de gevallen bovenaan het lijstje met de meest passende zorgverzekeraars. Voor 15,3% van de bezoekers is CZdirect de beste keuze; het online label van CZ kwam de afgelopen twee jaren als beste polis uit de bus. In de top 10 staan verder Ditzo, Ohra, VGZ, Delta Lloyd, CZ, Stad Holland en Anderzorg.
Verzekeringssite reikt jaarlijks ook een prijs uit voor de meest populaire autoverzekeraar. Die ging de laatste drie jaar naar Allsecur.

Reageer op dit artikel