nieuws

Circa 300 kantoren zetten commercial G.O.E.D. Advies in

Archief

Volgens het Genootschap voor G.O.E.D. Advies (wat staat voor Gedegen, Onafhankelijk, Eerlijk en Deskundig) wordt de vorige maand gelanceerde commercial voor advieskantoren inmiddels door meer dan driehonderd kantoren ingezet en zijn verschillende uitvoeringen honderden keren bekeken.

Circa 300 kantoren zetten commercial G.O.E.D. Advies in

Vrijwel alle kantoren zijn positief over het initiatief en beschouwen het als een goede promotietool, zo blijkt uit een enquête. "De commercial is voornamelijk ingezet op de websites van de assurantieadviseurs (50%), maar wat opviel, is dat ook 47% hem heeft ingezet via social media zoals LinkedIn, Twitter en Facebook", aldus het Genootschap. "Daaruit kunnen we concluderen, dat met name de early adapters van onze branche het initiatief omarmd hebben." Nog weinig kantoren hebben de commercial actiematig ingezet (11%); nog eens 40% van de groep geeft wel aan dat te willen en nog op zoek te zijn naar ideeën over hoe dat te doen.
Op dinsdag 29 november zal het Genootschap tijdens de Verzekeringsbranchedag in het Beatrixtheater in Utrecht aanwezig zijn op het informatieplein om meer tekst en uitleg te geven over de commercial.

Reageer op dit artikel